Folka og kulturen

Intins er verdensmestere på å ha det kjekt på jobb. Vi er en god blanding av unge og erfarne, menn og kvinner noe som skaper et fantastisk godt arbeidsmiljø. Vi er en god gjeng som er glad i å være sosiale både på og utenfor arbeidsplassen. Vi syns selv at vi har Sogn og Fjordane’s beste julebord, noe vi ser frem til hvert eneste år.

Så hva er en Intins? En Intins er faglig dyktig, kreativ, positiv, arbeidsvillig, god til å samarbeide med andre og full av gode ideer. Vi har stor tro på at teamarbeid skaper kreativitet og at en god diskusjon kan løse de fleste problemstillinger. Vi liker å sette oss hårete mål, og helst nå alle sammen.

Hvilke folk er daglig
leder Karsten ute
etter å ansette?

“For meg er det viktig
at ansatte viser
engasjement for
jobben og et ønske
om å være med å utvikle
bedriften til neste nivå.” 

      – Karsten Løvlid

En del av PEAK Sunnfjord

Intin holder til i PEAK Sunnfjord, det mest fremtidsrettede og teknologiske kontorfellesskapet i Sogn og Fjordane. På arbeidsplassen møter vi derfor et spennende hode uansett hvor vi går. Med felles kantine kan man møte nye menneske, dele erfaringer og la seg inspirere av de andre bedriftene. Dette bidrar til vekst, egenutvikling og et godt arbeidsmiljø. Blant bedriftene som sitter på PEAK er Innovasjon Norge, Tibber, Framtidsfylket, Mediebruket, Norce Feedback og mange flere!

Sjekk ut nettsidene til PEAK for mer informasjon.

Åpen søknad

Sitter du med kompetanse vi kan ha behov for men som vi har glemt å utlyse? Send oss en åpen søknad!

  • Dra og slipp filer her, eller
    Accepted file types: pdf, docx, Max. file size: 100 MB, Max. files: 3.
    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.